Amadou & Mariam eerste naam voor Patronaat strandconcerten in Zandvoort

Amadou & Mariam
Amadou & Mariam eerste naam voor Patronaat strandconcerten in Zandvoort
Door Kellyvermeer op 11 maart 2020 - 10:42 Patronaat heeft de eerste naam voor een nieuwe reeks strandconcerten aangekondigd. Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama zal op woensdag 15 juli op Rapa Nui in Zandvoort optreden.

Poppodium Patronaat in Haarlem verplaatst een deel van zijn programmering in de zomer van 2020 naar de stranden van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. De zaal werkt al meerdere jaren samen met Woodstock69 en Rapa Nui en ook dit jaar wordt de programmering bij de buitenlocaties voortgezet. O.a The Black Seeds, Passenger en Jermy Loops hebben afgelopen jaren shows aan het strand gegeven.

Tijdens de 'Bamako to Birmingham Tour' trekken Amadou & Miriam en gospelgroep The Blind Boys of Alabama weer samen op. Het blinde echtpaar Amadou & Miriam werkte o.a. ook samen met Stevie Wonder en Damon Albarn. The Blind Boys of Alabama wonnen een aantal Grammy's o.a. meerdere keren voor 'Best Traditional Soul Gospel Albumen'. Ook werkte de groep samen met Lou Reed en Bonnie Riatt.

De tickets voor dit concert gaan vrijdag 13 in de verkoop. Wil jij dit concert graag bijwonen? Koop hier de tickets voor het concert van Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama in Rapa Nui.
AFAS Live

BIFFY CLYRO IN NOVEMBER NAAR AFAS LIVE MET 'A...Alternatieve rockband Biffy Clyro komt op 5 november met de 'A Celebration...

Nils Frahm news

NILS FRAHM VOLGEND JAAR TWEE KEER IN PARADISO Goed nieuws voor de fans van Nils Frahm . De neoklassieke componist en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.