Altin Gün voor strandconcert naar Rapa Nui in Zandvoort

Altin Gun
Altin Gün voor strandconcert naar Rapa Nui in Zandvoort
Door RobZ op 12 mei 2022 - 10:31 Deze zomer brengt Patronaat Altin Gün voor een exclusieve show naar het strand! De Nederlands-Turkse band speelt op donderdag 18 augustus op buitenpodium van Rapa Nui in Zandvoort.

Altin Gün neemt een flinke portie Turkse psychedelische folk uit de ’70s en gooit er een dikke laag disco, funk en rock overheen. Sinds debuutalbum ‘On’ verovert de band langzaamaan de wereld met een dansbare mix van muzikale stijlen, fuzzy bassen, rauwe saz riffs en zo nu en dan een orgeltje.

De afgelopen jaren heeft de groep niet stilgezeten. Zo bracht ze in 2021 maar liefst twee albums uit: ‘Yol’ en ‘Âlem’. De tweede een exclusieve Bandcamp-release voor het goede doel, de eerste via de traditionelere wegen. Beiden zijn nog poppier en zelfs elektronischer dan we van Altin Gün gewend zijn.

Tickets voor het concert van Altin Gün in Rapa Nui gaan op vrijdag 13 mei om 10:00 uur in de verkoop. Een ticket kost 23,50 euro. Via deze link koop je tickets. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Op 19 augustus geeft Altin Gun ook nog een concert in de tuin van het Burgerweeshuis in Deventer. Tickets voor deze show koop je hier.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPatronaat news

PATRONAAT & OEDIPUS BREWING VIEREN LANCERING NIEUW...Op woensdag 18 mei wordt het bier 'MASH!' gelanceerd door Patronaat en...

Rivierenhof

EARL SWEATSHIRT, BLACK NOI$E EN K1D! IN JULI NAAR... Earl Sweatshirt staat op maandag 13 juni 2022 in het OLT Rivierenhof in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.