Shawn Mendes geeft extra show in Ahoy Rotterdam

Shawn mendes
Shawn Mendes geeft extra show in Ahoy Rotterdam
Door melissavkoldam op 06 december 2021 - 10:24 Sinds zijn doorbraak in 2015 met hitsingle 'Stitches’ is Shawn Mendes niet meer weg te denken uit het hedendaagse poplandschap. In Nederland scoorde hij grote radiohits met nummers als 'There’s Nothing Holding Me Back’, 'Senorita’, 'If I Can’t Have You’ en 'In My Blood’.

Het was al bekend dat Shawn Mendes op 17 en 18 april in de Ziggo Dome zal spelen. Het concert van 18 april is uitverkocht en voor 17 april zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten is er een extra concert van Shawn Mendes toegevoegd. Hij zal ook op 13 april optreden in Ahoy Rotterdam. Kaarten hiervoor gaan in de verkoop op dinsdag 14 december en kosten tussen de €54,90 en €140. Koop hier je kaartje voor Shawn Mendes in Ahoy op 13 april. Een dag later speelt Shawn Mendes ook nog in Sportpaleis, Antwerpen.

Tijdens de vorige tour, in 2019, stond Mendes twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Tijdens de aankomende Wonder: The World Tour wordt hij vergezeld door queer popicoon King Princess, bekend van onder meer haar debuutsingle '1950'.

Wil je de kaartverkoop niet missen?
Meld je hier aan voor een reminder.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

STING IN MAART NAAR AFAS LIVEComponist, singer-songwriter, acteur, auteur en activist Sting verhuisde in...

Hedon

BANJI IN APRIL NAAR ALTSTADT, ROTOWN EN HEDON Met een grote voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.