Banji in april naar Altstadt, Rotown en Hedon

Banji
Banji in april naar Altstadt, Rotown en Hedon
Door melissavkoldam op 03 december 2021 - 16:58 Met een grote voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje hiphop combineert het Nederlandse viertal Banji de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez met puntige gitaren met 8-bit bliepjes en sardonische teksten.

In april komt de band naar Eindhoven, Rotterdam en Zwolle met hun ''The Second Ever''-tour. Kaarten voor de concerten zijn gelijk in de verkoop gegaan. Voor een kaartje in Altstadt en Rotown ben je €11,50 kwijt. In Hedon betaal 13 euro.

14-04-2022 - Altstadt, Eindhoven (tickets)
17-04-2022 - Rotown, Rotterdam (tickets)
24-04-2022 - Hedon, Zwolle (tickets)

Met drie nummers op zak raakt Banji met de nieuwste single “Chills” de sweet spot tussen catchy en soulvol. De band toerde door Engeland, kreeg erkenning van media als CLASH, DIY Mag, Billboard, 3voor12 en Volkskrant en heeft een reeks grote supportshows op de agenda staan (o.a. Absynthe Minded en De Staat). Banji drukt zowel in Nederland als internationaal hun stempel op de indie-scene.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggodomenews

SHAWN MENDES GEEFT EXTRA SHOW IN AHOY ROTTERDAMSinds zijn doorbraak in 2015 met hitsingle 'Stitches’ is Shawn Mendes niet...

Stromae1

STROMAE IN FEBRUARI NAAR PALEIS 12 EN AFAS LIVE; VVK... We wisten al dat Stromae terug was. Komende zomer geeft hij een aantal grote...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.