Shawn Mendes annuleert tour door VS en Europa, optredens in Ziggo Dome, AHOY en Sportpaleis afgelast

Shawn mendes
Shawn Mendes annuleert tour door VS en Europa, optredens in Ziggo Dome, AHOY en...
Door melissavkoldam op 28 juli 2022 - 10:23 Shawn Mendes moet door gezondheidsredenen de rest van zijn tour in de VS en de tour die gepland stond in Europa en Engeland, laten schieten. De zanger zou volgend jaar op 15 en 16 juli optreden in de Ziggo Dome en op 19 juli was er zelfs een extra concert gepland in AHOY, vanwege de succesvolle kaartverkoop. Op 18 juli zou hij in het Sportpaleis staan.

"Zoals jullie weten, moest ik in de afgelopen weken een aantal shows annuleren omdat ik niet klaar was voor de tol die het optreden van mij eist", schrijft de zanger. Na gesprekken met zijn team en gezondheidsprofessionals heeft hij moeten besluiten dat hij de tour niet meer zal afmaken. "We hoopten dat ik de rest van de tournee wel kon doen na een welverdiende pauze. Maar op dit moment moet ik mijn gezondheid op de eerste plaats zetten."

Het volledige statement van de Shawn Mendes lees je hier.

Artiestenmanager Andrew Gertler ontdekte in januari 2014 Mendes online, waardoor hem een platencontract bij Island Records werd aangeboden. In juni 2014 bracht hij zijn eerste single uit genaamd 'Life Of The Party'. Hij is de jongste artiest die zijn debuut maakte in de top 25 van de Billboard hot 100. Met het nummer 'Stitches' brak hij door.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPatronaat news

THE SPYRALS TOUREN IN SEPTEMBER DOOR NEDERLAND O.A.... The Spyrals gaan in september touren door Europa en doen daarbij ook...

Loona1

K-POPGROEP LOONA (이달의 소녀) NAAR AFAS LIVE IN SEPTEMBER In september komt Loona (이달의 소녀) naar Europa. De K-pop groep geeft shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.