King Princess betreedt in juli podium van Paradiso

King Princess
King Princess betreedt in juli podium van Paradiso
Door tessamaria op 04 april 2023 - 09:49 King Princess zal op dinsdag 4 juli een concert geven in de grote zaal van Paradiso. Deze show is onderdeel van 'The Hold On Baby Tour' en vindt plaats een paar dagen nadat de singer-songwriter te zien is op Down The Rabbit Hole. Naast de show in Nederland zal ze drie shows in Engeland geven en een show in Zwitserland. King Princess speelde één keer eerder in Nederland. In 2018 stond ze in Tolhuistuin.

King Princess, oftewel Mikaela Straus, is een Amerikaanse singer-songwriter die in 2018 doorbrak met haar debuutsingle '1950'. Haar muziek wordt omschreven als een mix van pop, soul en R&B, met invloeden uit de jaren '50 en '60. In 2019 bracht King Princess haar debuutalbum 'Cheap Queen' uit. Op dit album werkte ze samen met onder andere Fiona Apple en Tobias Jesso Jr. Naast haar muziek staat King Princess bekend om haar openheid over haar queer identiteit en genderexpressie, en zet ze zich in voor LGBTQ+-rechten en -zichtbaarheid.

De kaartverkoop gaat op donderdag 6 april om 10:00 uur van start. Koop hier je kaarten voor King Princess in Paradiso. Een ticket kost je €31. Vergeet niet het verplichte lidmaatschap voor Paradiso van €4 er bij te kopen.

Wil jij graag een e-mail ontvangen wanneer de kaartverkoop begint? Stel dan hier je reminder in.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



John Coffey

HOMECOMING SHOW JOHN COFFEY OP BETON-T IN UTRECHTUtrechtse rockband John Coffey is terug en dat vieren ze tijdens een...

Vintage Trouble

VINTAGE TROUBLE VOOR CONCERTEN NAAR TILBURG,... Vintage Trouble heeft bekend gemaakt deze zomer drie concerten te geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.