The Streets plant opnieuw Amsterdam Takeover in met o.a. concert in Gashouder

The Streets
The Streets plant opnieuw Amsterdam Takeover in met o.a. concert in Gashouder
Door RobZ op 18 november 2021 - 15:48 Vorig jaar schreven we al over het ambitieuze plan van de Britse band The Streets. De groep onder leiding van Mike Skinner plande een driedaagse take-over van Amsterdam. Er werd onder andere een concert, bootfeest en verschillende afterpartiest beloofd. Vanwege corona kon het feest niet doorgaan, maar in 2022 wordt er een nieuwe poging gedaan.

Van 29 april t/m 2 mei 2022 zal the Streets take-over van Amsterdam plaatsvinden. De groep kondigt drie nachten met coffee show sessies, boot-feesten, dj's en een concert in de Amsterdamse Gashouder aan. Het is nog niet bekend op welke datum het concert precies gaat plaatsvinden. Via de site van de take-over vind je meer informatie en koop je tickets.

Zo kondigen the Streets de take-over aan op Facebook:


The Streets is een uitstekende vertegenwoordiger van het fenomeen 'British garage', een stijl die nauw verwant is met de 2-step. Mike Skinner houdt zich evenwel verre van de zangpartijen die geassocieerd worden met 2-step; hij rapt en vertelt over Londen en Birmingham, en Amsterdam! The Streets was op Lowlands 2019 voor het laatst in Nederland te zien.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anouk

ANOUK KONDIGT SHOW AAN OP HET MALIEVELDAnouk geeft op zaterdag 11 juni 2022 een concert op het Malieveld in Den...

ziggoDomelogo

KENSINGTON KONDIGT NU AL EXTRA SHOW AAN VOOR... Na twee keer slecht nieuws over Kensington , het stoppen van leadzanger Eloi...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.