The Streets komen eind april voor een weekend-takeover (met concert, bootfeest en meer) naar Amsterdam

The Streets Amsterdam takeover
The Streets komen eind april voor een weekend-takeover (met concert, bootfeest en meer)...
Door RobZ op 10 augustus 2020 - 14:37 Amsterdam is natuurlijk niet alleen een geliefde bestemming voor Engelse touristen. Ook artiesten uit het Verenigd Koninkrijk spelen graag en veel in de Nederlandse hoofdstad. The Streets maken vandaag bekend dat ze van 30 april tot en met 3 mei Amsterdam op stelten komen zetten. Mike Skinner en de zijnen beloven een concert, een bootfeest, coffee shop en hotel take-overs en verschillende afterparties. De Engelse groep heeft zelfs een slogan bedacht die de Amsterdamse citymarketeers zullen doen watertanden: ‘Take Me As I Amsterdam’.

In eigen woorden van the Streets: “Watch us as we go. It’s time to gear up for three nights of coffee shop takeovers, boat parties, world-famous DJs and of course, a full Streets concert. Take me as I Amsterdam.”

The Streets is een uitstekende vertegenwoordiger van het fenomeen 'British garage', een stijl die nauw verwant is met de 2-step. Mike Skinner houdt zich evenwel verre van de zangpartijen die geassocieerd worden met 2-step; hij rapt en vertelt over Londen en Birmingham, en Amsterdam! The Streets is al bevestigd voor een concert op Rock Werchter 2021. Het was de bedoeling dat de Britten in juli concerten zou geven in Paradiso en de Maassilo, maar dit kon door de corona-ellende natuurlijk niet doorgaan.



Deze Instagram-video liegt er ook niet om!


Er is nog niks bekend over de voorverkoop en wat er precies in het the Streets Amsterdam-weekend gaat plaatsvinden, maar je kan je wel alvast inschrijven om op de hoogte gehouden te worden. Het valt te verwachten dat een hoop Britten de oversteek naar Amsterdam willen komen maken.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Concert sfeer

DIVERSE PROTESTEN IN NEDERLAND EN BELGIË TEGEN...Ondernemers uit de evenementenbranche zetten op vanavond meer dan 200...

Altin Gun

EERSTE NAMEN CONCERTREEKS GERRITS TUIN IN ZWOLLE... Het Zwolse poppodium Hedon zal in samenwerking met Gerrits Tuin een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.