Anouk kondigt show aan op het Malieveld

Anouk
Anouk kondigt show aan op het Malieveld
Door melissavkoldam op 19 november 2021 - 10:14 Anouk geeft op zaterdag 11 juni 2022 een concert op het Malieveld in Den Haag. Dat maakte de zangeres gisteren bekend in het RTL4 programma ‘Jinek’.

De kaarten voor het concert gaan morgen (20 november) al gelijk in de verkoop om 10:00, deze hebben een vanaf prijs van €54,88. Kaarten voor Anouk op het Malieveld scoor je hier.

Anouk heeft eigen geen introductie meer nodig; sinds 1997 bracht ze twaalf studioalbums uit die allemaal veel succes kenden. De laatste, ’Wen D’r Maar Aan’ uit 2018, belandde wederom op nummer 1. Ze scoorde tientallen hits, sleepte talloze awards en andere prijzen binnen en vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival. Komend seizoen is ze weer op tv te zien als coach in ‘The Voice Of Holland’.

In 2020 had Anouk al een aantal concert staan, maar deze konden door corona geen doorgang vinden. In 2018 gaf Anouk voor het laatst een concert Den Haag, toen op het Scheveningse strand.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggodomenews

JUSTIN BIEBER GEEFT EXTRA CONCERTEN IN ZIGGO DOME EN...Dat Justin Bieber met zijn ''Justice''-tour op 13 januari 2023 naar de Ziggo...

the streets

THE STREETS PLANT OPNIEUW AMSTERDAM TAKEOVER IN MET... Vorig jaar schreven we al over het ambitieuze plan van de Britse band The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.