Nieuwe tournee Kings of Leon langs Sportpaleis en evenemententerrein Weert

review: Pinkpop 2017 - Maandag Kings of Leon
Nieuwe tournee Kings of Leon langs Sportpaleis en evenemententerrein Weert
Door redactie op 16 november 2021 - 10:06 Kings of Leon kondigt vandaag hun 'When You See Yourself Tour' aan. De tour van de Amerikaanse band komt in de zomer van 2022 langs België en Nederland. Op donderdag 9 juni staat Kings of Leon in het Sportpaleis te Antwerpen. En op donderdag 7 juli geeft de band een openluchtconcert op het Evenemententerrein Weert. Hier wordt aansluitend het Bospop festival georganiseerd. Kings of Leon komt niet alleen naar Weert. Volgend jaar worden er nog drie namen aan het programma toegevoegd.

Tickets voor de concerten in Antwerpen en Weert gaan vrijdag 19 november om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor Kings of Leon op het Evenemententerrein Weert gaan met een vanaf-prijs van 66,08 euro over de digitale toonbank. Hier koop je tickets voor Kings of Leon in Weert. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Hier koop je tickets voor het concert van Kings of Leon in het Sportpaleis. Tickets kosten hier tussen de 58,74 en 69,95 euro per stuk. Ook voor de verkoop van dit concert kunnen we je natuurlijk een reminder sturen. Deze stel je hier in.

Sinds hun debuut in 2003 hebben Kings of Leon - de broers Caleb, Nathan en Jared en neef Matthew Followill - acht albums uitgebracht, verkochten ze wereldwijd meer dan 20 miljoen albums & bijna 40 miljoen singles en tourden ze over de hele wereld. In maart 2021 bracht Kings of Leon hun achtste album ‘When You See Yourself’ uit met Markus Dravs (Arcade Fire, Coldplay, Florence + the Machine) als producer.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg news

NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT SWEATS NAAR DE ROMA...De Amerikaanse zanger/gitarist Nathaniel Rateliff brengt met zijn band The...

AFAS Live

NIEUWE DATUM VOOR K-POPBAND ATEEZ IN AFAS LIVE, OOK... ATEEZ , voorgaand KQ Fellaz genoemd, is een K-Pop groep bestaande uit acht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.