Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar de Roma en TivoliVredenburg

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar de Roma en TivoliVredenburg
Door melissavkoldam op 16 november 2021 - 10:53 De Amerikaanse zanger/gitarist Nathaniel Rateliff brengt met zijn band The Night Sweats swingende en stomende roots en soul die elke zaal in no-time in een zweethut verandert. Maar deze band is zeker geen one trick pony: het muzikale palet van Rateliff en zijn mannen is lekker breed en loopt van folk via americana naar ouderwets goede rhythm & blues.

Op 17 mei komt de band naar de Roma in Antwerpen en op 31 mei staat de band in de Ronda van TivoliVredenburg. Kaarten voor beide concerten gaan in de verkoop op vrijdag 19 november om 10:00 uur. Ticketprijzen voor de Roma zijn €30 - €32 en in TivoliVredenburg ben je €31,25 kwijt voor een kaartje.

Kaarten voor Nathaniel Rateliff & The Night Sweats in de Roma koop je hier.
Kaarten voor Nathaniel Rateliff & The Night Sweats in TivoliVredenburg koop je hier.

Dat Rateliff zijn carrière begon als singer-songwriter is ook op hun nieuwe album The Future te horen, wat uitkwam in 2021.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hiatus Kaiyote

AUSTRALISCHE JAZZ/FUNK BAND HIATUS KAIYOTE NAAR... Hiatus Kaiyote komt volgend jaar onze kant op. In oktober 2022 staan er...

Kings Of Leon - Lollapalooza Berlin (zondag) news

NIEUWE TOURNEE KINGS OF LEON LANGS SPORTPALEIS EN... Kings of Leon kondigt vandaag hun 'When You See Yourself Tour' aan. De tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.