Kings of Leon komt met Stereophonics, Balthazar en Ten Times a Million als special guests in Weert

review: Stereophonics - 01/02 - AFAS Live Stereophonics
Kings of Leon komt met Stereophonics, Balthazar en Ten Times a Million als special...
Door chloetzintzoglou op 14 maart 2022 - 10:19 Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million zijn toegevoegd als de special guests van het concert van Kings Of Leon op 7 juli op het Evenemententerrein in Weert. De drie bands geven ieder een eigen optreden voorafgaand aan het concert van Kings of Leon.

De Britse rockband Stereophonics heeft in het Verenigd Koningkrijg 8,5 miljoen verkochte albums. Ook hebben ze vijf BRIT nominaties en een BRIT Award op hun naam staan. Balthazar, is in 2004 opgericht en uitgegroeid tot een van de meest populaire bands uit België. En de Nederlandse band Ten Times A Million wordt vergeleken met Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Royal Blood.

Het programma met Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million begint op 7 juli om 17:15 uur op het Evenemententerrein in Weert. De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het concert van Kings of Leon. Kosten voor de tickets zijn tussen de 66,08 en 70,03 euro.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

ZIGGY MARLEY MET TRIBUTE AAN ZIJN VADER NAAR...Ziggy Marley treedt dinsdag 28 juni 2022 op in Ancienne Belgique in Brussel....

Rolling Stones1

ROLLING STONES NAAR JOHAN CRUIJFF ARENA EN KONING... Er werd voor het weekend al druk geteaset, maar vandaag is de kogel eindelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.