Stereophonics en Indian Askin met Kings of Leon en Snow Patrol in Zuiderpark

Stereophonics
Stereophonics en Indian Askin met Kings of Leon en Snow Patrol in Zuiderpark
Door johnnyd op 25 februari 2020 - 11:41 Stereophonics is als special guest toegevoegd aan het dubbelconcert van Kings of Leon en Snow Patrol in het Haagse Zuiderpark op 26 juni. Daarnaast zal het Amsterdamse Indian Askin de avond openen.

Al ruim twintig jaar zijn de Stereophonics een vaste waarde in het Britpop-landschap. De band scoorde talloze hits, waaronder 'Have A Nice Day', 'Dakota' en 'Maybe Tomorrow'. Van de elf uitgebrachte albums belandden er zeven bovenaan de Britse albumlijst, inclusief het vorig jaar uitgebrachte 'Kind'.

Indian Askin kende een vliegende start toen de band voor hun debuutalbum 'Sea Of Ethanol' (2016) een Edison voor Beste Nieuwkomer mocht ontvangen. Vorig jaar verscheen opvolger 'Another Round'. De band speelde al op talloze festivals, waaronder Pinkpop, Best Kept Secret, Paaspop, Zwarte Cross en LowLands.

Reguliere tickets voor het concert van Kings of Leon, Snow Patrol, Stereophonics en Indian Askin kosten €77,28 en zijn al in de verkoop.

Hier kun je voor tickets terecht. Er zijn ook diverse VIP-tickets beschikbaar.Gojira

GOJIRA GEEFT OPTREDENS IN HEDON, ROCKHAL EN ANCIENNE...De Franse deathmetal band Gojira doet drie optredens in de Benelux. Op 27...

Brit Floyd

BRIT FLOYD OP 30 OKTOBER NAAR AFAS LIVE Op vrijdag 30 oktober is Brit Floyd te zien in de Afas live met hun tribute...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.