Nieuwe datum voor K-popband ATEEZ in AFAS Live, ook extra kaarten in de verkoop

ATEEZ
Nieuwe datum voor K-popband ATEEZ in AFAS Live, ook extra kaarten in de verkoop
Door melissavkoldam op 15 november 2021 - 16:26 ATEEZ, voorgaand KQ Fellaz genoemd, is een K-Pop groep bestaande uit acht leden die hun bekendheid te danken hebben aan KQ Entertainment. Op 22 maart 2020 zou de boyband in de AFAS Live staan, maar dat kon door corona geen doorgang vinden. Nu is de nieuwe datum bekend gemaakt. De band zal op 13 februari naar Amsterdam komen. Als je al een ticket had, blijft die automatisch geldig.

Ook gaan er een aantal nieuwe kaarten voor het concert in de verkoop en wel op donderdag 18 november om 15:00 uur. Tickets kosten tussen de €77,30 en €139. Tickets voor ATEEZ in de AFAS Live koop je hier.

Het is de tweede Europese tour van de band. Tijdens hun eerste tour kwamen ze langs in de Q-factory in Amsterdam. We stuurden er een recensent en fotograaf op af hun verslag kan je hier bekijken.

Kings Of Leon - Lollapalooza Berlin (zondag) news

NIEUWE TOURNEE KINGS OF LEON LANGS SPORTPALEIS EN...Kings of Leon kondigt vandaag hun 'When You See Yourself Tour' aan. De tour...

ziggoDomelogo

JUSTIN BIEBER IN 2023 MET JUSTICE WORLD TOUR NAAR... De 'Justice World Tour’ is vernoemd naar Bieber’s nieuwste hitalbum...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.