Dinand Woesthoff met nieuw album voor concert naar Gashouder Amsterdam

Dinand Woesthoff
Dinand Woesthoff met nieuw album voor concert naar Gashouder Amsterdam
Door RobZ op 21 april 2021 - 09:30 Afgelopen zomer hoorden we voor het eerst sinds lang weer wat van Dinand Woesthoff, frontman van Kane. In het Amsterdamse Bostheater gaf hij acht akoestische shows, die binnen no-time uitverkocht waren. Podiuminfo was aanwezig bij een van deze optredens voor een foto-verslag. De concerten smaakten naar meer. Vandaag wordt bekend dat Dinand op 27 november een concert geeft in de Gashouder op het Amsterdamse Westerpark. Dit ter ere van zijn aankomende solo-album 'Luck of Birth'. Maart 2013 speelde Kane ook al drie keer achter elkaar in deze zaal.

Dinand verklaart: "De eerste grote live gig met band voor mij sinds 7 jaar. Het wordt een fantastisch moment om te vieren dat we weer bij elkaar kunnen zijn. Zeker nu!". En over de locatie: :Zo veel karakter van die zaal alleen al, dat past heel erg bij Luck Of Birth en dat ga je begrijpen als je het album gehoord hebt. Zeven jaar verder zal deze eerst gig met band something new, something old and something borrowed vertellen. Zo zal het net als in het Amsterdamse Bos ongetwijfeld tot iets heel fraais gaan leiden".

Dinand Woesthoff was van 1998 tot 2014 actief als frontman van een van Nederlands meest succesvolle (rock)bands ooit, Kane. Kane wierf bekendheid met nummers als ‘Rain Down On Me’, ‘Damn those Eyes’, ‘Something to Say’, ‘Shot of a Gun’ en ‘No Surrender’ en speelde grote shows in onder meer De Kuip, de Amsterdam ArenA en op het Malieveld. Na het uiteengaan van de band was Woesthoff lange tijd niet actief in de muziekwereld. In alle stilte werkte hij aan zijn soloalbum Luck Of Birth, waarvan de singles ‘Whatever Comes For Me’, en ‘Can You Hear Me?’ in 2020 zijn uitgebracht.

Tickets voor het concert van Dinand in de Gashouder gaan op vrijdag 23 april om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Dinand in de Gashouder. Aanwezig zijn kost je 66 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Holland Zingt Hazes 2022 news

JUBILEUMEDITIE HOLLAND ZINGT HAZES IN ZIGGO DOME...In november van dit jaar zijn er twee Holland Zingt Hazes concerten te zien...

The Sisters Of Mercy

CLUBTOUR THE SISTERS OF MERCY DOORGESCHOVEN NAAR... Op een zeer retro uitziende website is het nieuwe tourschema van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.