Caro Emerald geeft een gratis online concert

review: Caro Emerald - 09/10 - AFAS Live Caro Emerald
Caro Emerald geeft een gratis online concert
Door KaylynB op 26 januari 2021 - 14:30 Aanstaande zaterdag 30 januari zal Caroline Esmeralda van der Leeuw, beter bekend als Caro Emerald een gratis livestream concert geven via YouTube, Facebook en haar eigen website.

Het decor is de Electric Monkey Studio in Amsterdam, al jaren een plek voor Caro en haar producers Jan van Wieringen en David Schreurs. Het zal een van de laatste keren zijn dat Caro met haar band hier zal spelen, omdat de studio in april de deuren sluit.

In het verleden behaalde Caro Emerald grote hits als A Night Like This, Tangled Up en Back It Up. Wereldwijd werd ze bekend, van het VK tot aan Japan. Ze heeft ook eens een optreden in de Royal Albert Hall te Londen gegeven.

Caro speelt een akoestische set met bassist Jeroen Vierdag, gitarist Wieger Hoogendorp (Goldband, Sophie Straat), toetsenist Pyke Pasman (Jungle by Night, The Mysterons) en percussionist Gino Groeneveld (Altin Gün, Jungle by Night).

Het livestream concert start zaterdag 30 januari om 20:00 uur.

Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefcarre

NIEUWE DATUMS VOOR DITA VON TEESE-SHOWS IN CARRÉDe Amerikaanse burlesk-danseres Dita Von Teese heeft haar shows van 19 en...

guidoweijers_newsgoed.jpg

EERSTE FIELDLAB EVENT EEN FEIT: GUIDO WEIJERS OP 20... Goed nieuws van cabaretier Guido Weijers. Na lang lobbyen wordt er op 20...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.