Caro Emerald treedt op tijdens Live at Amsterdamse Bos

Caro Emerald
Caro Emerald treedt op tijdens Live at Amsterdamse Bos
Door Cartman91 op 18 februari 2019 - 11:22 Komende zomer zal er weer een reeks concerten in het Amsterdamse Bos gegeven worden onder de noemer 'Live at Amsterdamse Bos'. Eerder was al bekend dat artiesten als De Dijk, Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres, en Band of Horses optredens komen geven.

Nu is bekend geworden dat ook Caro Emerald een show doet in het Amsterdamse Bos. Deze voorstelling zal plaatsvinden op 7 juni.

Caro Emerald doet het bijzonder goed, ook buiten de landgrenzen. Zo stond ze al drie keer in de Royal Albert Hall in Londen, hiermee is zij de enige Nederlandse artiest die dit ooit gepresteerd heeft. Verder heeft zij natuurlijk veel hits gehad als Back It Up, A Night Like This en Tangled Up. Ook heeft ze onder meer een Edison Award gewonnen.

Tickets voor het concert gaan vanaf 22 februari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 42,90 euro (inclusief servicekosten). Om er zeker van te zijn dat je de start van de kaartverkoop niet mist kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je ontvangt dan tijdig een herinnering in je mailbox!


Lewis Capaldi

LEWIS CAPALDI KOMT NAAR TIVOLIVREDENBURG EN LA...De Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi stond eind 2017 in zo ongeveer...

Nick Cave4

NICK CAVE MET 'CONVERSATIONS TOUR' NAAR AMSTERDAM,... Nick Cave komt terug naar de lage landen! De Australische rocker was vorig...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.