Nieuwe datums voor Dita Von Teese-shows in Carré

Dita Von Teese news_groot
Nieuwe datums voor Dita Von Teese-shows in Carré
Door Cartman91 op 27 januari 2021 - 15:52 De Amerikaanse burlesk-danseres Dita Von Teese heeft haar shows van 19 en 20 maart in Carré moeten verzetten wegens de coronacrisis.

Inmiddels zijn er nieuwe datums bekend gemaakt om deze afgelaste shows in te halen. Op 17 en 18 februari 2022 zal Dita dansend in een tequila-glas alsnog te bewonderen zijn in het Amsterdamse koninklijke theater.

De zogenoemde queen of burlesque zou in Europa, maar ook in Nieuw-Zeeland en Australië haar nieuwe show getiteld Glamonatrix laten zien. Deze show zou de meest glamoureuze burleske show in de geschiedenis moeten worden.

Reeds gekochte tickets voor deze shows blijven geldig. Mocht je nog geen kaartje hebben, dan kan je deze alsnog aanschaffen. Een kaartje kost je minimaal 56 euro. Een ticket voor het optreden op 17 februari 2022 koop je hier. Voor de show op 18 februari 2022 kan je hier terecht.

Van de show van 8 maart aanstaande in Koninklijk Circus te Brussel is momenteel niet bekend of deze nog doorgaat.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Clouseau news

NEDERLANDSE CONCERTEN CLOUSEAU VERPLAATST NAAR...De Belgische formatie van Clouseau zou het komende jaar met de Tweesprong...

Caro Emerald

CARO EMERALD GEEFT EEN GRATIS ONLINE CONCERT Aanstaande zaterdag 30 januari zal Caroline Esmeralda van der Leeuw, beter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.