Eerste Fieldlab event een feit: Guido Weijers op 20 februari in Beatrix Theater voor 500 man publiek

Guido Weijers
Eerste Fieldlab event een feit: Guido Weijers op 20 februari in Beatrix Theater voor...
Door RobZ op 26 januari 2021 - 11:53 Goed nieuws van cabaretier Guido Weijers. Na lang lobbyen wordt er op 20 februari om 15:00 uur een Fieldlab Evenement georganiseerd in het Beatrix Theater in Utrecht. Guido Weijers speelt dan voor 500 man publiek zijn voorstelling 'Masterclass Geluk'. Op deze manier wordt onderzocht of dit soort voorstellingen in deze corona-tijden weer verantwoord georganiseerd kunnen worden. Het is natuurlijk de bedoeling om de Nederlandse concert- en theaterwereld zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen.

Guido Weijers schrijft: Wil je er bij zijn? Dan help je de hele evenementenbranche enorm. Let op want je moet dan wel een app downloaden (voor de tickets), getest worden in A'dam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven (voor de veiligheid) etc. Het kost dus wel wat tijd en moeite, maar het is nu de enige mogelijkheid om met 500 mensen samen te zijn en zo snel mogelijk weer terug naar oude situaties terug te keren. Jij bent bij een historisch moment!

Om bij deze voorstelling aanwezig te zijn moet je dus een negatieve coronatest van maximaal 48 uur oud overleggen, een app te downloaden en toestemming te geven voor het feit dat je risico loopt en bewust afstand doet van de anderhalve meter maatregelen. Hier staan alle voorwaarden op een rijtje.

Vanaf vanmiddag 12:00 uur zijn de tickets voor deze voorstelling te koop via deze link.

Op 15 februari staat er verder een Fieldlab experiment in de agenda voor een zakelijk evenement in het Beatrix Theater. Op 21 februari vindt in Nijmegen bij N.E.C. een voetbalwedstrijd met publiek plaats.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Caro Emerald

CARO EMERALD GEEFT EEN GRATIS ONLINE CONCERTAanstaande zaterdag 30 januari zal Caroline Esmeralda van der Leeuw, beter...

Frazey Ford news

TOUR FRAZEY FORD EEN JAAR UITGESTELD + CONCERT IN... De Canadese zangeres Frazey Ford zou in maart een tour door Nederland doen,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.