Steven Wilson met zijn 'The Future Bites' tour naar Afas Live en Ancienne Belgique

review: Steven Wilson - 07/03 - Afas live Steven Wilson
Steven Wilson met zijn 'The Future Bites' tour naar Afas Live en Ancienne Belgique
Door RobZ op 07 december 2020 - 11:16 Steven Wilson heeft nieuwe tourplannen bekend gemaakt voor zijn 'The Future Bites' tour. De Engelse muzikant zou in september eigenlijk de Ziggo Dome aandoen, maar kiest nu voor concerten in de Afas Live en Ancienne Belgique. De concerten zullen in het teken staan van het nieuwe album (eveneens getiteld The Future Bites) dat begin volgend jaar uitkomt.

Steven Wilson creëert al sinds eind jaren tachtig ambitieuze, dromerige composities die zwaar leunen op Pink Floyd, Van Der Graaf Generator en Yes. Naast een solocarrière leidt de Britse multi-instrumentalist ook de bands Porcupine Tree en No-Man. Ook als producer, componist en sessiemuzikant is hij actief voor onder meer Opeth, Marillion en Dream Theater. Deze bijna creativiteit en productiviteit legt Wilson geen windeieren. Hij was aanvankelijk een cultheld in progrock-kringen, maar is hij inmiddels doorgedrongen tot de mainstream.

Op dinsdag 21 september doet Steven Wilson de Afas Live in Amsterdam aan en op zaterdag 16 oktober speelt hij in de Ancienne Belgique te Brussel. Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 11 december om 11:00 uur in de voorverkoop. Een ticket voor Steven Wilson in Afas Live kost je 50,40 euro. In Brussel ben je met 33 euro een stuk goedkoper uit. Via de volgende ticketslinks zorg je dat je aanwezig bent:

21-09-2021 - Steven Wilson - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
16-10-2021 - Steven Wilson - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop van deze Steven Wilson concerten begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een reminder in voor Steven Wilson in Afas Live en hier voor Steven Wilson in Ancienne Belgique.

Bestel tickets Steven Wilson in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Steven Wilson
za 16 okt
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 33,00
Tokio Hotel

TOKIO HOTEL IN OKTOBER NAAR NEDERLAND EN BELGIË Tokio Hotel komt op zaterdag 16 oktober 2021 met hun "Beyond The World”...

Royal Republic

ROYAL REPUBLIC OKTOBER 2021 RICHTING DE MELKWEG De Zweedse rockband Royal Republic komt op 28 oktober 2021 naar de Melkweg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.