concert: Steven Wilson in AFAS Live op DINSDAG 21 SEPTEMBER 2021

  • Steven Wilson
    Steven Wilson - 2/5 - 013
  • Steven Wilson
    Steven Wilson - 2/5 - 013
DI.
21 SEP
STEVEN WILSON Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Steven Wilson
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Steven Wilson in AFAS Live
Tickets Steven Wilson:
di 21 sep
AFAS Live, Amsterdam
€ 50,40

EXTRA INFORMATIE

Steven Wilson hervat in het najaar van 2021 zijn 'The Future Bites' tour. Deze staat in het teken van zijn gelijknamige album dat begin 2021 uitkomt.

Steven Wilson creëert al sinds eind jaren tachtig ambitieuze, dromerige composities die zwaar leunen op Pink Floyd, Van Der Graaf Generator en Yes. Naast een solocarrière leidt de Britse multi-instrumentalist ook de bands Porcupine Tree en No-Man. Ook als producer, componist en sessiemuzikant is hij zeer actief voor onder meer Opeth, Marillion en Dream Theater. Deze bijna grenzeloze creativiteit en extreme productiviteit legt Wilson geen windeieren. Hij was aanvankelijk een cultheld in progrock-kringen, maar is hij inmiddels doorgedrongen tot de mainstream.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Steven Wilson in AFAS Live plaatsvindt.

Foto's van Steven Wilson

Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 24/03 - TivoliVredenburg Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 24/03 - TivoliVredenburg Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live Foto Steven Wilson te Bospop 2013 Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live
 
Bekijk alle 52 foto's van Steven Wilson

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen