Tokio Hotel in oktober naar Nederland en België

Tokio Hotel
Tokio Hotel in oktober naar Nederland en België
Door JenitaPostma op 07 december 2020 - 11:51 Tokio Hotel komt op zaterdag 16 oktober 2021 met hun "Beyond The World” tour voor een exclusieve Nederlandse show naar Musis, Arnhem. Ook komen ze op 19 oktober 2021 naar Ancienne Belgique om daar voor de Belgische fans op te treden.

Naast de hits van de afgelopen 15 jaar, zullen ze ook veel nieuwe nummers van hun nog uit te brengen album spelen. In 2019 en begin 2020 speelde de band 43 shows in Europa en de VS als onderdeel van hun uitgebreide "Melancholic Paradise" tournee. Vanwege de wereldwijde pandemie werd deze tournee vroegtijdig beëindigd. Met hun gloednieuwe "Beyond The World" tour kondigt de band vandaag 16 nieuwe shows aan in Europa en Rusland.

Tokio Hotel heeft meer dan 10 miljoen verkochte platen in 68 landen. Ze zijn momenteel in Berlijn om te werken aan hun zesde, en nog titelloze studioalbum. Na in 2019 al de nummers "Melancholic Paradise", "When It Rains It Pours" en "Chateau" uit te brengen, is hun gloednieuwe single “Berlin" een melancholisch en dynamische pianoballad.

De kaartverkoop voor het concert van Tokio Hotel in Nederland start op vrijdag 11 december om 11:00 uur. Via deze link scoor je tickets voor Tokio Hotel in Musis, Arnhem. Een ticket kost je 42,00 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop van dit concert begint? Hier stel je een ticketreminder in voor dit concert van Tokio Hotel.

Informatie over de kaartverkoop van het Tokio Hotel concert in Ancienne Belgique hebben we helaas nog niet. Maar het lijkt aannemelijk dat deze ook op vrijdag 11 december begint.

Zo ziet het BeNeLux gedeelte van de nieuwe Tokio Hotel tournee eruit:
16-10-2021 - Tokio Hotel - Musis, Arnhem (tickets)
19-10-2021 - Tokio Hotel - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefShow Must Go On

EVENEMENTENBRANCHE VRAAGT AANDACHT VOOR ONZEKERE...Tegelijk met de maandelijkse test van het luchtalarm om 12:00 uur vanochtend,...

Steven Wilson

STEVEN WILSON MET ZIJN 'THE FUTURE BITES' TOUR NAAR... Steven Wilson heeft nieuwe tourplannen bekend gemaakt voor zijn 'The Future...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.