Royal Republic oktober 2021 richting de Melkweg

Royal Republic news_groot
Royal Republic oktober 2021 richting de Melkweg
Door JenitaPostma op 07 december 2020 - 11:12 De Zweedse rockband Royal Republic komt op 28 oktober 2021 naar de Melkweg in Amsterdam. Het concert zal om 19:00 starten in de zaal Max. Tickets kosten € 28,75 per stuk en zijn per direct via deze ticketlink te bestellen.

Royal Republic is een Zweedse rockband. De band kent zijn start in 2007 en bestaat uit lead-zanger en gitarist Adam Grahn, gitarist Hannes Irengård, bassist Jonas Almén en drummer Per Adreasson.

Het eerste album genaamd 'We Are The Royal' komt in 2010 uit en is opgenomen in de Beach House Studios in Malmö. Het album wordt goed ontvangen en de eerste drie singles van het album komen alle drie op nummer 1 in de 'Most Wanted'-list van Bandit Rock terecht. De band staat vooraal bekend om de genres Garagerock, Alternatieve rock, Rock-'n-roll, Hardrock maar gebruiken ook veel elementen van pop, americana en hiphop. Royal Republic is een graag geziene gast in Nederland. In april is het de bedoeling dat de band in Hedon op het These Go to Eleven festival. In 2019 gaf de band ook diverse optredens in ons land.

28-10-2021 - Royal Republic - Melkweg, Amsterdam (tickets)

Bestel tickets Royal Republic in Melkweg
Tickets Royal Republic
do 28 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
Steven Wilson

STEVEN WILSON MET ZIJN 'THE FUTURE BITES' TOUR NAAR...Steven Wilson heeft nieuwe tourplannen bekend gemaakt voor zijn 'The Future...

Q-Factory 1

BLACK STONE CHERRY VOOR EXCLUSIEF CONCERT NAAR... Op 2 november 2021 komt de Amerikaanse hardrockgigant Black Stone Cherry...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.