concert: Steven Wilson in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 16 OKTOBER 2021

  • Steven Wilson
    Steven Wilson - 2/5 - 013
  • Steven Wilson
    Steven Wilson - 2/5 - 013
ZA.
16 OKT
STEVEN WILSON Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021
Hoofdprogramma Steven Wilson
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Steven Wilson in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Steven Wilson:
za 16 okt
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

Steven Wilson hervat in het najaar van 2021 zijn 'The Future Bites' tour. Deze staat in het teken van zijn gelijknamige album dat begin 2021 uitkomt.

Steven Wilson creëert al sinds eind jaren tachtig ambitieuze, dromerige composities die zwaar leunen op Pink Floyd, Van Der Graaf Generator en Yes. Naast een solocarrière leidt de Britse multi-instrumentalist ook de bands Porcupine Tree en No-Man. Ook als producer, componist en sessiemuzikant is hij zeer actief voor onder meer Opeth, Marillion en Dream Theater. Deze bijna grenzeloze creativiteit en extreme productiviteit legt Wilson geen windeieren. Hij was aanvankelijk een cultheld in progrock-kringen, maar is hij inmiddels doorgedrongen tot de mainstream.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Steven Wilson in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Foto's van Steven Wilson

Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 2/5 - 013 Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live Foto Steven Wilson te Bospop 2015 - Zondag Foto Steven Wilson te Bospop 2013 Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 2/5 - 013 Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live
 
Bekijk alle 52 foto's van Steven Wilson

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws