concert: Steven Wilson in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 16 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Steven Wilson
    Steven Wilson - 2/5 - 013
  • Steven Wilson
    Steven Wilson - 2/5 - 013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Steven Wilson in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
16 OKT
STEVEN WILSON Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021
Hoofdprogramma Steven Wilson

EXTRA INFORMATIE

Steven Wilson hervat in het najaar van 2021 zijn 'The Future Bites' tour. Deze staat in het teken van zijn gelijknamige album dat begin 2021 uitkomt.

Steven Wilson creëert al sinds eind jaren tachtig ambitieuze, dromerige composities die zwaar leunen op Pink Floyd, Van Der Graaf Generator en Yes. Naast een solocarrière leidt de Britse multi-instrumentalist ook de bands Porcupine Tree en No-Man. Ook als producer, componist en sessiemuzikant is hij zeer actief voor onder meer Opeth, Marillion en Dream Theater. Deze bijna grenzeloze creativiteit en extreme productiviteit legt Wilson geen windeieren. Hij was aanvankelijk een cultheld in progrock-kringen, maar is hij inmiddels doorgedrongen tot de mainstream.

Foto's van Steven Wilson

Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live Foto Steven Wilson te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 07/03 - Afas live Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 24/03 - TivoliVredenburg Foto Steven Wilson te Steven Wilson - 2/5 - 013
 
Bekijk alle 52 foto's van Steven Wilson

Gerelateerd nieuws