Drie Nederlandse concerten van Walter Trout in februari

review: Walter Trout -26/4 - Doornroosje Walter Trout
Drie Nederlandse concerten van Walter Trout in februari
Door RobZ op 09 juli 2020 - 15:53 Blueslegende Walter Trout komt in februari voor drie concerten naar Nederland. De Amerikaanse gitarist staat achtereenvolgens in Paradiso, 013 en Doornroosje.

Walter Trout mag zich met recht een van de grootste blues gitaristen ter wereld noemen. Als het kloppende hart van de moderne blues-rock scene speelde Trout in zijn carrière samen met John Mayall & The Bluesbreakers, Canned Heat, Warren Haynes en Joe Bonamassa (om maar een paar namen te noemen). Inmiddels zijn we vele jaren en vele geroemde solo platen verder, ontving Trout een European Guitar Award, en mag hij zich in één rijtje scharen met Slash en Brian May.

De volgende concerten staan er voor Walter Trout in de planning:
04-02-2021 - Walter Trout - Paradiso, Amsterdam (tickets)
05-02-2021 - Walter Trout - 013, Tilburg (tickets)
06-02-2021 - Walter Trout - Doornroosje, Nijmegen (tickets)

De kaartverkoop voor deze concerten is begonnen. Tickets kosten tussen de 36,50 en 40 euro. Via de bovenstaande ticketlinks kan je ervoor zorgen dat je aanwezig bent.

Declan McKenna news

DECLAN MCKENNA STELT TOUR UIT NAAR VOORJAAR 2021 MET...De Britse singer-songwriter Declan McKenna heeft zijn Europese Zeros tour...

belgieenewss.gif

GROTE EVENEMENTEN IN BELGIË VANAF AUGUSTUS MOGELIJK... Door het Coronavirus zijn grote evenementen als concerten en festivals niet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.