concert: Walter Trout in 013

  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
VR.
05 FEB
WALTER TROUT Main, 19:00 uur 013, Tilburg
2021
Hoofdprogramma Walter Trout
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Walter Trout in 013
Tickets Walter Trout:
vr 05 feb
013, Tilburg
€ 39,40

EXTRA INFORMATIE

Je hebt blues legendes en je hebt Walter Trout. De Amerikaanse gitarist mag zich met recht een van de grootste blues gitaristen ter wereld noemen. Als het kloppende hart van de moderne blues-rock scene speelde Trout in zijn carrière samen met John Mayall & The Bluesbreakers, Canned Heat, Warren Haynes en Joe Bonamassa (om maar een paar namen te noemen). Inmiddels zijn we vele jaren en vele geroemde solo platen verder, ontving Trout een European Guitar Award, en mag hij zich in één rijtje scharen met Slash en Brian May. Het mag duidelijk zijn dat deze man de blues in de vingers heeft.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Walter Trout in 013 plaatsvindt.

Foto's van Walter Trout

Foto Walter Trout te Bluesrock Festival Tegelen 2008 Foto Walter Trout te Walter Trout - 2/3 - Paradiso Foto Walter Trout te Ribs & Blues 2006 Foto Walter Trout te Walter Trout -26/4 - Doornroosje Foto Walter Trout te Walter Trout - 23/11 - Paradiso Foto Walter Trout te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 89 foto's van Walter Trout

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws