Declan McKenna stelt tour uit naar voorjaar 2021 met o.a. shows in Trix, Melkweg en Maassilo

Declan McKenna news_groot
Declan McKenna stelt tour uit naar voorjaar 2021 met o.a. shows in Trix, Melkweg en...
Door Cartman91 op 10 juli 2020 - 14:02 De Britse singer-songwriter Declan McKenna heeft zijn Europese Zeros tour uitgesteld naar het voorjaar van 2021. Dit heeft uiteraard alles te maken met het Coronavirus.

Van maart t/m mei zal hij door Groot Britannië en het Europese vasteland touren, Nederland en België worden daarbij niet overgeslagen. Zo staat hij op 27 april eerst in het Antwerpse Trix, twee dagen later (29 april) is de Melkweg aan de beurt en tot slot speelt hij op 30 april in de Maassilo te Rotterdam. Deze tour staat in het teken van zijn nieuwe album Zeros, die hij in april uit zal brengen.

Tickets voor de concerten zijn vanaf 17 juli, om 10 uur verkrijgbaar. Reeds gekochte kaarten voor de afgelaste concerten blijven geldig. Mocht je nog geen kaartje hebben dan kan je voor het concert in Trix een ticket voor 22,50 euro bemachtigen. Voor de show in de Melkweg betaal je 23 voor een kaartje en voor het optreden in de Maassilo ben je 21 euro kwijt.





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Chef'Special

OOK CHEF'SPECIAL GEEFT CONCERTEN IN DE TUIN VAN 2020We hebben op Podiuminfo al een paar keer aandacht besteed aan De Tuin van...

walter trout

DRIE NEDERLANDSE CONCERTEN VAN WALTER TROUT IN FEBRUARI Blueslegende Walter Trout komt in februari voor drie concerten naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.