concert: Walter Trout in Doornroosje op ZATERDAG 06 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Walter Trout in Doornroosje) verplaatst naar zaterdag 04 september 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
06 FEB
WALTER TROUT Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Walter Trout
Voorprogramma Dave Warmerdam Band
Toegang 36,50

EXTRA INFORMATIE

Walter Trout is een bluesrocker in hart en nieren. Hij speelde met giganten als Canned Heat, John Lee Hooker en de legendarische John Mayall’s Bluesbreakers voordat hij zijn solo carrière startte. Sinds 1989 doet hij het op eigen kracht. Noem het maar gerust een orkaankracht want deze blueslegende speelt iedereen van het podium af. Hoewel bluesrock nog steeds de basis is en rode draad vormt in zijn muziek maakt Walter Trout graag uitstapjes naar southern rock en country blues.

In 2017 bracht Walter Trout zijn album “Survivor Blues” uit. Het album ontstond toen Trout op een dag de zoveelste cover van een bekend bluesnummer voorbij hoorde komen op de radio waarop hij dacht: “Heeft dit nummer nóg een cover nodig?” Nee was de conclusie en zo ontstond een album met wat obscuurdere nummers van zijn favoriete artiesten. Zijn nieuwste album zal eind augustus verschijnen en heeft de titel ‘Ordinary Madness’.

Foto's van Walter Trout, Dave Warmerdam Band

Foto Walter Trout te Bospop 2016 Foto Walter Trout te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag Foto Walter Trout te Walter Trout - 23/11 - Paradiso Foto Walter Trout te Bluesrock Tegelen 2018 Foto Walter Trout te Walter Trout -26/4 - Doornroosje Foto Walter Trout te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 96 foto's van Walter Trout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws