Bizzey met dinner & dance concept vier avonden in Club Nova te Amsterdam

Bizzey
Bizzey met dinner & dance concept vier avonden in Club Nova te Amsterdam
Door Cartman91 op 08 juni 2020 - 15:22 In deze Corona-tijden is het voor artiesten een beetje improviseren en aanpassen aan de RIVM-maatregelen. Zo ook rapper Bizzey, hij komt met een dinner & dance concept onder de naam Bizzey in de keuken naar Club Nova in Amsterdam. Hier zal hij vier avonden tijdens een viergangendiner een optreden verzorgen.

Het viergangendiner wordt verzorgd door topchef Dennis Huwaëe. Tussen de gangen door zal Bizzey een optreden geven ondersteund door een DJ, waar je geheel volgens de RIVM-maatregelen op 1,5 meter afstand een dansje kan wagen. Toegang is voor maximaal 30 personen per avond, de minimale leeftijd ligt op 18 jaar.

Tickets kan je reserveren op deze website. Een kaartje kost je 195 euro per persoon, die je voor 50% online betaalt en de andere 50% bij aankomst aan de kassa. Let op: er geldt een non-refund policy!

Er zijn twee arrangementen: een 2-persoons arrangement (deze zijn allemaal uitverkocht) en een 4-persoons arrangement.

De dinner shows vinden plaats op 21, 22, 25 en 26 juni. Aanvang is om 21:00 uur.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



YVI

YVI OP LIVESTREAMTOUR LANGS ZEVEN NEDERLANDSE POPPODIA YVI trapt zijn 'Lost CONTROL livestream tour' af op 20 juni en die avond...

Broederliefde

BROEDERLIEFDE KONDIGT DRIVE-IN SHOW AAN NET OVER DE... Muziekgroep Broederliefde kondigt aan dat ze een drive-in concert gaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.