YVI op livestreamtour langs zeven Nederlandse poppodia

YVI
YVI op livestreamtour langs zeven Nederlandse poppodia
Door Kellyvermeer op 08 juni 2020 - 16:12 YVI trapt zijn 'Lost CONTROL livestream tour' af op 20 juni en die avond brengt hij ook zijn nieuwe EP 'Control' uit. Dit album zal hij presenteren tijdens een livestreamconcert vanuit poppodium Hedon.

YVI gaat na de releaseshow langs verschillende poppodia, maar zal oop vanuit zijn eigen huiskamer 'touren'. Naast de muziek zal tijdens de releaseparty ook een minidocumentaire over het maakproces van de EP vertoond worden. Helaas kan er natuurlijk geen publiek bij de shows aanwezig zijn door de coronacrisis, maar ze zullen door de livestream events toch aanwezig kunnen zijn. Door de crisis is ook de EP-release twee maanden uitgesteld. Een nieuwe datum was niet haalbaar, maar omdat YVI intussen veel aan het livestreamen was zette hij de 'Lost CONTROL livestream tour' op.

De tourlijst ziet er als volgt uit:

20 juni: Hedon Zwolle
21 juni: Het Bolwerk Sneek
24 juni: Paradiso Amsterdam
25 juni: So What! Gouda
27 juni: De Pul Uden
28 juni Stadstheater Zoetermeer
2 juli: Metropool Hengelo

Via de site van de zaal en Facebookpagina van YVI kunnen bezoekers zich aanmelden voor de shows. Tijdens de avond zelf word er via een donatieknop een vrijwillige bijdrage gevraagd. Ook bestaat de mogelijkheid om merchandise van YVI of de EP aan te schaffen.
Het Bolwerk

ANQUEST EERSTE CORONA-PROOF CONCERT IN HET BOLWERK...Langzamerhand openen steeds meer podia hun deuren voor Corona-proof optredens...

Bizzey

BIZZEY MET DINNER & DANCE CONCEPT VIER AVONDEN IN... In deze Corona-tijden is het voor artiesten een beetje improviseren en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.