ARTIEST: Bizzey

Bizzey is de Nederlandse rapper, MC en DJ Leo Roelandschap. Hij wordt op 11 mei 1985 geboren in Amersfoort. Bizzeys vader heeft een plantenzaak die Radio Roelandschap heet en zo krijgt Bizzey de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Zijn eerste rap schrijft Bizzey op 15 jarige leeftijd voor een Engelse vakantieliefde.

In 2010 start Bizzey samen met Jim Aasgier (Jim Taihuttu) en Nizzle (Nils Rondhuis) de groep Yellow Claw. Deze is zowel in Nederland als in het buitenland erg succesvol. In 2016 maakt Bizzey bekend Yellow Claw te verlaten. Hij wil meer tijd met familie en vrienden en stort zich op zijn solocarriere.

Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten. Tropical hood bubbling met een vleugje hip hop en r&b en een rauw randje dancehall.

Zijn nieuwe muziek typeert Bizzey als zeer vrouwvriendelijk. Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey voor zeer goed gevulde dansvloeren.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (73) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (73) oude optredens

FOTO'S VAN Bizzey

Foto Bizzey te Amsterdam Dance Event 2017 - Vrijdag Foto Bizzey te Amsterdam Dance Event 2017 - Vrijdag Foto Bizzey te Amsterdam Dance Event 2017 - Vrijdag Foto Bizzey te Amsterdam Dance Event 2017 - Vrijdag Foto Bizzey te Xite Awards - 23/11 - Melkweg Foto Bizzey te Amsterdam Dance Event 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Bizzey

Bizzey NIEUWS

Al het Bizzey nieuws

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: