IJslandse songfestival-hit Daði Freyr in december naar Amsterdam

Dadi Freyr
IJslandse songfestival-hit Daði Freyr in december naar Amsterdam
Door RobZ op 15 mei 2020 - 12:58 Een viral songfestivalhit maken, zonder echt aan het songfestival mee te doen. De IJslandse zanger Daði Freyr is het dit jaar gelukt. Op zaterdag 12 december komt Daði Freyr zijn kunsten vertonen in Amsterdam. Hij geeft een concert, georganiseerd door Paradiso, in Bitterzoet.

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op, samen met zijn zus en echtgenote. Daði & Gagnamagnið deden tweemaal mee aan Söngvakeppnin, de IJslandse voorrondes voor het Eurovisie Songfestival. Tijdens hun tweede deelname kwamen ze als winnaar uit de bus en werd hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ de officiële inzending van IJsland voor het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam én in combinatie met de knotsgekke videoclip een grote viral internet-hit. Helaas mocht het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: zo won hij als pleister op de wond dit jaar de online editie van het Eurovisie Songfestival 2020.

De kaartverkoop van het concert van Daði Freyr is per direct begonnen. Een ticket kost je 14 euro en is via deze link te koop.
Bestel tickets Daði Freyr in Bitterzoet
Tickets Daði Freyr
za 12 dec
Bitterzoet, Amsterdam
€ 14,00
013tilburgklein1

JUDAS PRIEST STELT 013 CONCERT MET EEN JAAR UITDe Britse hardrockband Judas Priest , opgericht in 1969, zou op 28 juli...

ilse delange

ILSE DELANGE IN 2021 OPNIEUW LANGS OPENLUCHTTHEATERS Zangeres Ilse DeLange gaat in de zomer van 2021 opnieuw langs een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.