Daði Freyr met nieuwe tour in de winter naar Paradiso en AB

review: Daði Freyr - 02/05 -TivoliVredenburg Daði Freyr
Daði Freyr met nieuwe tour in de winter naar Paradiso en AB
Door kimvanderzon op 09 mei 2023 - 11:23 Daði Freyr heeft aangekondigd weer een nieuwe tour te doen aankomende winter. Hij komt naar Paradiso in Amsterdam en AB in Brussel in december. Ook staat hij nog deze zomer op Pinkpop.

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op. Hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ werd in 2020 de officiële IJslandse inzending voor het Eurovisie Songfestival én bleek (inclusief bijbehorend dansje) een grote internethit tijdens de lockdown. Vanwege diezelfde lockdown kon die editie van het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: in 2021 mocht hij opnieuw IJsland vertegenwoordigen en eindigde hij als vierde.

Een aantal jaar later blijkt de no-nonsense feelgood electropop-act gelukkig geen eendagsvlieg: met meer dan 200 miljoen streams, een grote Europese tour en een drieluik aan nieuwe releases op de planken (waarvan 1/3 in maart verscheen) is het meer dan duidelijk dat hij nog maar net begonnen is.

Tour datums:

10-12-2023 - Daði Freyr - Paradiso, Amsterdam (tickets)
12-12-2023 - Daði Freyr - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop start op 12 mei om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 30 en 34 euro.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Hives

THE HIVES NAAR NEDERLAND EN BELGIË MET TOUR IN... The Hives heeft aangekondigd weer op tour te gaan, ze zullen in september...

free your mind kingsday 23

FREE YOUR MIND KONDIGT BORIS BREJCHA AAN VOOR EEN... Free Your Mind bestaat twintig jaar. De festivalorganisatie haalt daarom de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.