Daði Freyr met extra show in december naar Paradiso

review: Daði Freyr - 02/05 -TivoliVredenburg Daði Freyr
Daði Freyr met extra show in december naar Paradiso
Door kimvanderzon op 15 mei 2023 - 13:06 Daði Freyr heeft aangekondigd een extra show te geven in de Paradiso in Amsterdam op 11 december nadat zijn show op 10 december binnen no-time was uitverkocht.

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op. Hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ werd in 2020 de officiële IJslandse inzending voor het Eurovisie Songfestival én bleek (inclusief bijbehorend dansje) een grote internethit tijdens de lockdown. Vanwege diezelfde lockdown kon die editie van het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: in 2021 mocht hij opnieuw IJsland vertegenwoordigen en eindigde hij als vierde.

Een aantal jaar later blijkt de no-nonsense feelgood electropop-act gelukkig geen eendagsvlieg: met meer dan 200 miljoen streams, een grote Europese tour en een drieluik aan nieuwe releases op de planken (waarvan 1/3 in maart verscheen) is het meer dan duidelijk dat hij nog maar net begonnen is.

De kaartverkoop voor de show op 11 december is al begonnen. Haal hier je tickets voor Daði Freyr. De ticketprijs is 34 euro.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Overmono

ELEKTRONISCHE ACT OVERMONO MET WERELDTOURNEE LANGS...Begin mei kwam Overmono met hun debuutalbum en dit najaar zullen ze deze...

Mahalia

MAHALIA KOMT NAAR NEDERLAND EN BELGIË IN NOVEMBER Mahalia heeft haar internationale tournee aangekondigd en komt naar La...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.