Daði Freyr april 2022 naar Antwerpen en Amsterdam

Dadi Freyr
Daði Freyr april 2022 naar Antwerpen en Amsterdam
Door RobZ op 18 mei 2021 - 12:11 Een viral songfestivalhit maken, zonder echt aan het songfestival mee te doen. De IJslandse zanger Daði Freyr is het gelukt. Komend weekend gaan we zien of Daði Freyr ook op het Eurovisie Songfestival hoge ogen gooit. April 2022 gaat Daði Freyr op tournee door Europa. De Roma in Antwerpen en Melkweg, Amsterdam komen ook aan de beurt!

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op, samen met zijn zus en echtgenote. Daði & Gagnamagnið deden tweemaal mee aan Söngvakeppnin, de IJslandse voorrondes voor het Eurovisie Songfestival. Tijdens hun tweede deelname kwamen ze als winnaar uit de bus en werd hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ de officiële inzending van IJsland voor het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam én in combinatie met de knotsgekke videoclip een grote viral internet-hit. Helaas mocht het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: zo won hij als pleister op de wond dit jaar de online editie van het Eurovisie Songfestival 2020. Komende vrijdag brengt Daði zijn langverwachte debuut-EP uit, met twee gloednieuwe tracks. Nu nog een Eurovisie-overwinning in 2021, en het feestje is compleet!

Daði Freyr is op de volgende datums in Nederland en België te zien:
28-04-2022 - Daði Freyr - De Roma, Antwerpen (tickets)
30-04-2022 - Daði Freyr - Melkweg, Amsterdam (tickets)

Tickets voor beide concerten gaan op vrijdag 21 april in de voorverkoop. Ze kosten rond de 20 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor Daði Freyr in de Melkweg en hier kan je terecht voor het concert van Daði Freyr in de Roma.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel hier ticketreminders in voor het concert in de Melkweg en De Roma.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gotu Jim

GOTU JIM IN SEPTEMBER MET GOUDEN JAMES TOUR LANGS...Gotu Jim heeft net zijn nieuwe EP 'Gouden James' gedropt. En dat zul je weten...

Ronnie Flex news

RONNIE FLEX & THE FAM IN NOVEMBER NAAR PARADISO EN... Ronnie Flex gaat in november touren met zijn nieuwe liveband The Fam. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.