Ilse DeLange in 2021 opnieuw langs openluchttheaters

review: Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Ilse DeLange
Ilse DeLange in 2021 opnieuw langs openluchttheaters
Door Kellyvermeer op 14 mei 2020 - 15:39 Zangeres Ilse DeLange gaat in de zomer van 2021 opnieuw langs een aantal openluchttheaters voor een optreden. Ilse heeft al eerder een aantal keer in verschillende openluchttheaters opgetreden met The Common Linnets. Voor de komende zomer stond al een concerttour langs een aantal openluchttheaters in de planning, maar deze kan vanwege de corona-crisis natuurlijk geen doorgang krijgen. In 2021 gaat Ilse DeLange dus in de herkansing!

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, nummer één albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een nummer één hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

De tourlijst van Ilse DeLange ziet er nu als volgt uit:

31-07-2021 - Openluchttheater Caprera, Bloemendaal (tickets)

Eerder stonden hier datums genoemd in Natuurtheater Kersouwe, Openluchttheater Eibergen en Openluchttheater Amsterdamse Bos, maar deze bleken nog niet definitief. Wanneer deze wel officieel in de agenda van Ilse DeLange komen, laten we dit natuurlijk weten.

Voor de show in Openluchttheater Caprera zijn via de bovenstaande link tickets te koop. Kaarten kosten tussen de €35 en €40 per stuk.
Bestel tickets Ilse DeLange in Openluchttheater Caprera
Tickets Ilse DeLange
za 31 jul
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 40,00
Paradiso logo nieuw

IJSLANDSE SONGFESTIVAL-HIT DAÐI FREYR IN DECEMBER...Een viral songfestivalhit maken, zonder echt aan het songfestival mee te...

agnesobelnews

NIEUWE DATA VOOR AGNES OBEL IN HET KONINKLIJK... Een aantal concerten van zangeres Agnes Obel zijn verplaatst. De shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.