Xander Vrienten met Tim Knol, Brigitte Kaandorp en Cato van Dijck in Westergas Theater

Xander Vrienten
Xander Vrienten met Tim Knol, Brigitte Kaandorp en Cato van Dijck in Westergas Theater
Door johnnyd op 11 februari 2020 - 16:04 Xander Vrienten gaat drie eenmalige optredens met bevriende muzikanten geven in het Amsterdamse Westergas Theater. Op 3 april speelt hij er met Tim Knol, op 8 mei met Brigitte Kaandorp en op 5 juni met My Baby-frontvrouw Cato van Dijck.

Xander Vrienten is al jaren een stille kracht in de Nederlandse muziekwereld. Hij begon als bassist in The Souldiers, en speelde vervolgens onder meer met Valerius en Jett Rebel. Momenteel speelt hij in de band van Trijntje Oosterhuis en met vader Henny Vrienten is hij onderdeel van de huisband van De Wereld Draait Door.

De drie concerten zullen muzikaal uiteraard heel anders worden ingevuld. Met Tim Knol deelt Vrienten een voorliefde voor Amerikaanse soul en rhythm & blues. Vrienten is een liefhebber van de liedjes van Brigitte Kaandorp, vooral het minder bekende werk van de cabaretière zal voorbij komen. Met Cato van Dijck zat Vrienten ooit samen in The Souldiers, hun avond wordt een ode aan de soulvolle nummers uit die tijd.

Tickets kosten € 22,50 en zijn al in de voorverkoop.

Vrijdag 3 april: Xander Vrienten X Tim Knol (tickets)
Vrijdag 8 mei: Xander Vrienten X Brigitte Kaandorp (tickets)
Vrijdag 5 juni: Xander Vrienten X Cato van Dijck (tickets)

Foto: Lo Andela


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Live At Amsterdamse Bos news

KERSVERSE EDISON-AWARD WINNAARS SUZAN & FREEK STAAN...Enkele dagen geleden vonden nog de Edison-Awards plaats, een gerenommeerde...

Dubioza Kolektiv2

DUBIOZA KOLEKTIV DOET DECEMBERTOUR LANGS NEDERLANDSE... Dubioza Kolektiv geeft in december vier concerten in Nederland. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.