Kersverse Edison-Award winnaars Suzan & Freek staan deze zomer op Live at Amsterdamse Bos

Suzan & Freek
Kersverse Edison-Award winnaars Suzan & Freek staan deze zomer op Live at Amsterdamse Bos
Door Cartman91 op 11 februari 2020 - 22:06 Enkele dagen geleden vonden nog de Edison-Awards plaats, een gerenommeerde muziekprijs in Nederland. Tijdens de gala-avond vielen Suzan & Freek in de prijzen voor de categorie 'beste popliedje' (met het nummer Gedeeld Door Ons).

Deze kersverse winnaars hebben sowieso een goed jaar achter de rug, met twee megahits (Blauwe Dag en Als Het Avond Is), uitgeroepen tot 'Groep van het jaar' en een debuutalbum dat meteen 'Album van het jaar' werd.

Dat belooft een groot feest te worden wanneer het duo op 16 augustus naar Live at Amsterdamse Bos komt. Eerder deze week werd bekend dat ook The Slow Show een optreden geeft in het Openluchttheater in het Amsterdamse Bos. Verder staan ook namen als Caro Emerald, De Dijk (3x), Edwin Evers Band (4x) en Maan op het programma.

Tickets voor het concert van Suzan & Freek gaan vanaf 14 februari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 31 euro (inclusief servicekosten).

Je kan ook een reminder instellen om er zeker van te zijn dat je op tijd bij de start van de voorverkoop bent!


Bestel tickets Suzan & Freek - Live at Amsterdamse Bos in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Suzan & Freek - Live at Amsterdamse Bos
zo 16 aug
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 31,00
Major Lazer

MAJOR LAZER SOUNDSYSTEM GEEFT DRIE AMSTERDAMSE SHOWS...Major Lazer Soundsystem komt op zaterdag 28 maart met de 'Major Lazer...

Xander Vrienten

XANDER VRIENTEN MET TIM KNOL, BRIGITTE KAANDORP EN... Xander Vrienten gaat drie eenmalige optredens met bevriende muzikanten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.