Gratis concertmiddagen Sunday Sounds weer terug naar Tolhuistuin in Amsterdam

Sunday Sounds
Gratis concertmiddagen Sunday Sounds weer terug naar Tolhuistuin in Amsterdam
Door kimvanderzon op 24 april 2023 - 12:30 Van mei tot en met augustus is er iedere zondag ‘Sunday Sounds’, gratis livemuziek in de Tuin van Tolhuistuin. Onder de oude plataan treden artiesten op zoals Tim Knol, Meis en Future Husband. In de namiddag is het podium voor de ‘Sprouts Sessions’, waar je jong talent uit de regio kan ontdekken.

In de intieme tuin betreden een scala aan Nederlandse artiesten het podium. Het programma trapt op 7 mei af met zanger, songwriter, label eigenaar, podcastmaker: Tim Knol. Op 14 mei is Vic Willems te horen met betoverende muziekstukken. Intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. In de weken erna volgen optredens van o.a. CHELS, Oliver Pesch, Noor, Nagasaki Swim en nog veel meer. Het programma is samengesteld door platenlabel Excelsior Recordings.

Sunday Sounds is geschikt voor iedereen: of je nu houdt van muziek, wilt genieten van de heerlijke Tuin of het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten. De toegang is gratis!

Alle live optredens van Sunday Sounds die tot nu toe bekend zijn:

7 mei: Tim Knol
14 mei: Vic Willems
21 mei: Meis
28 mei: CHELS
4 juni: Oliver Pelsch
11 juni: Noor
18 juni: Nagasaki Swim
25 juni: Thomas Nicolas
2 juli: Jimmy Diamond
9 juli: De Witte Kunst
16 juli: Philine
23 juli: Future Husband
30 juli: Malu


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Metallica news

FLOOR JANSEN VERVANGT FIVE FINGER DEATH PUNCH ALS...Zaterdag 29 april treedt Floor Jansen op in de Johan Cruijff Arena als...

peter hook

PETER HOOK AND THE LIGHT KEERT TERUG NAAR NEDERLAND... De Engelse band Peter Hook and The Light heeft aangekondigd een show te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.