concert: Xander Vrienten X Cato van Dijck in Westergastheater op VRIJDAG 05 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Xander Vrienten X Cato van Dijck in Westergastheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 JUN
XANDER VRIENTEN X CATO VAN DIJCK 20:30 uur Westergastheater, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 5 juni stapt de frontvrouw van de psychedelische funkband MY BABY samen met Vrienten het podium op, vergezeld door een groovende band. De twee kennen elkaar al geruime tijd vanuit de band The Souldiers, waarmee ze jarenlang over de wereld optraden. De avond wordt een ode aan de soulvolle nummers uit die tijd.

Gerelateerd nieuws