Trijntje zingt Vrienten met Vrienten krijgt extra show in Carré

review: Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk Trijntje Oosterhuis
Trijntje zingt Vrienten met Vrienten krijgt extra show in Carré
Door kimvanderzon op 10 mei 2023 - 12:19 Op vrijdag 22 september spelen Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten een extra show van hun succesvolle voorstelling Trijntje zingt Vrienten met Vrienten in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De afgelopen maanden tourden Trijntje en Xander met een 6-man sterke band, met daarin ook Polle en Meke Vrienten, met de mooiste solo nummers van Henny Vrienten langs Nederlandse theater- en clubpodia. Het Carré concert is de finale van Trijntje zingt Vrienten met Vrienten en de allerlaatste mogelijkheid dit repertoire live te zien.

Het Carré concert wordt een waardige afsluiting van het eerbetoon dat Trijntje en Xander dit jaar brachten aan componist, zanger, bassist, gitarist en Doe Maar-legende Henny Vrienten. Voor het album Trijntje zingt Vrienten met Vrienten samen met Residentie Orkest Den Haag namen zij symfonische bewerkingen van nummers van Henny’s laatste drie soloalbums op. Met een door Xander Vrienten samengestelde band tourden ze de afgelopen maanden met dit repertoire langs clubs en theaters. In de band naast Xander zelf op bas ook een rol voor zus Meke Vrienten op gitaar/zang en broer Polle Vrienten op mondharmonica/gitaar/zang.

De kaartverkoop is al begonnen. Haal hier je tickets voor Trijntje zingt Vrienten met Vrienten in Carré.De ticketprijs is vanaf 26 euro.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Holly Johnson

HOLLY JOHNSON IN HET NAJAAR NAAR NEDERLAND EN BELGIË Holly Johnson komt in het najaar naar de Melkweg in Amsterdam, Paard in Den...

Westergasfabriek

PLANNEN VOOR VERBOUWING GASHOUDER TOT CULTUURPODIUM De Gashouder wordt een volwaardig cultuurpodium. Dat is het plan van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.