In the picture: Beth Hart, White Lies, Waylon, Gwar + Voivod, Dermot Kennedy en meer

Beth Hart - AFAS Live news_groot
In the picture: Beth Hart, White Lies, Waylon, Gwar + Voivod, Dermot Kennedy en meer
Door Cartman91 op 04 december 2019 - 12:52 Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog concerten te bezoeken. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder andere Beth Hart, White Lies, Waylon, Gwar + Voivod, Dermot Kennedy, Aldous Harding en meer.


Beth Hart (AFAS Live)

Beth Hart (foto: Marc de Jong)


Zangeres en pianiste Beth Hart stond afgelopen weekend twee keer in AFAS Live. De eerste avond was ze solo te bewonderen met een intieme show. Op dag twee stond ze 'gewoon' weer met band op het podium. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Beth Hart van de tweede dag. Voor het fotoverslag van de eerste dag neem je hier een kijkje (deze foto's zijn gemaakt door Anne-Marie Kok).


White Lies (TivoliVredenburg)

White Lies (foto: Rick van de Laar)


Ook White Lies stond twee dagen achter elkaar in dezelfde zaal, maar dan ergens anders. De band mocht in de Ronda-zaal van TivoliVredenburg spelen op 27 en 28 november. Festivalinfo was er de eerste dag bij. Voor het volledige verslag van White Lies neem je hier een kijkje.


Waylon (Ahoy)

Waylon (foto: Charles Batenburg)


Waylon brengt de Top 1000 allertijden live ten gehore tijdens twee shows in Ahoy. Op 29 november was Festivalinfo daarbij. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Gwar + Voivod (013)

Gwar (foto 1) + Voivod (foto 2) (foto's: Bernard Bodt)


Op 28 november stond er een duo-headliner in 013. Gwar en Voivod gaven beide een optreden. Bekijk hier het volledige fotoverslag van de concerten van Gwar en Voivod in 013 te Tilburg.


Dermot Kennedy (AFAS Live)

Dermot Kennedy (foto: Britt Crooswijk)


Singer-songwriter Dermot Kennedy, afkomstig uit Ierland, stond op 28 november met zijn tegenstrijdige songteksten in AFAS Live. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in AFAS Live.


Aldous Harding (Paradiso)

Aldous Harding (foto: Susana Martins)


De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Hannah Harding, beter bekend als Aldous Harding stond op 28 november in een uitverkochte kleine zaal te Paradiso. Bekijk ook het complete fotoverslag van de show in Paradiso.


Dweezil Zappa (TivoliVredenburg)

Dweezil Zappa (foto: Filip Heidinga)


De zoon van legende Frank Zappa, Dweezil was op de eerste dag van december te bewonderen in TivoliVredenburg. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in TivoliVredenburg.


Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van Joy Crookes in Paradiso, Jo Goes Hunting in Cinetol, Maarten Heijmans (Ramses) in de Stadsschouwburg Amsterdam, Sarah Klang in Paradiso en Eilen Jewell in Luxor Live.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.ATEEZ

ATEEZ IN 2020 NAAR AFAS LIVE ATEEZ komt in 2020 terug naar Nederland. Op zondag 22 maart zal de band...

Broederliefde

BROEDERLIEFDE MAAKT EERSTE GASTARTIESTEN BEKEND VOOR... Broederliefde kondigt vandaag de eerste 7 gastartiesten aan voor hun show...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.