Broederliefde maakt eerste gastartiesten bekend voor show in Ahoy met o.a. Snelle en Candy Dulfer

Broederliefde
Broederliefde maakt eerste gastartiesten bekend voor show in Ahoy met o.a. Snelle en...
Door larissapronk op 04 december 2019 - 12:11 Broederliefde kondigt vandaag de eerste 7 gastartiesten aan voor hun show in Rotterdam. Het concert van Broederliefde vindt plaats op 1 februari 2020 in Ahoy.

Broederliefde is een Nederlandse hip-hop groep uit Rotterdam. De groep bestaat uit vijf leden en is opgericht in 2012. Met het nummer 'Hard Work Pays Off' braken ze in 2016 door. Met dit nummer behaalden ze veertien weken lang de eerste plaats in de Album Top 100. Ook behaalden ze met hun album We moeten door 2, het vervolg op het album We moeten door, de eerste plaats in de Album Top 100. Verder is Broederliefde bekend van hits als 'Jungle', 'Officieel', 'Mi No Lob' en 'Hoe Je Bent'.

De eerste gastartiesten die vandaag zijn bevestigd zijn: Snelle, Candy Dulfer, Poke, Winne, Kempi, Big2 en Jayh. Al deze namen zijn ook te horen op het vorige maand uitgebrachte album 'Broeders'.

Reguliere tickets kosten tussen de €33,95 en €55,50 euro en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor het concert van Broederliefde in Rotterdam koop je hier.

Broederliefde gaf eerder in 2018 ook al een concert in Ahoy. Deze show was helemaal uitverkocht.

Beth Hart - AFAS Live news

IN THE PICTURE: BETH HART, WHITE LIES, WAYLON, GWAR...Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog...

Blackwave.

BLACKWAVE. MET 'ARE WE STILL DREAMING?' TOUR DOOR... Blackwave. komt in 2020 met hun 'Are We Still Dreaming?' tour door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.