ATEEZ in 2020 naar AFAS Live

review: ATEEZ 12/04 Q-Factory ATEEZ
ATEEZ in 2020 naar AFAS Live
Door larissapronk op 04 december 2019 - 15:28 ATEEZ komt in 2020 terug naar Nederland. Op zondag 22 maart zal de band optreden in AFAS Live in Amsterdam.

ATEEZ is een Zuid-Koreaanse band die in 2018 werd opgericht door het bedrijf KQ Entertainment. De groep bestaat uit zes zangers en twee rappers. Op 24 oktober 2018 brachten ze hun eerste EP 'Treasure EP.1: All to Zero' uit. Ondertussen hebben ze al vier EP's uitgebracht. De bekendste nummers van ATEEZ zijn 'Say My Name', 'Wave' en 'Pirate King'.

Reguliere tickets kosten tussen de €66,10 en €199,- en gaan woensdag 18 december om 11:00 uur in de verkoop. Kaarten voor ATEEZ in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor ATEEZ in AFAS Live begint.

Eerder dit jaar trad ATEEZ op voor een uitverkochte zaal in Q-Factory in Amsterdam. Het concertverslag van deze show kan je hier bekijken.

Bestel tickets ATEEZ in AFAS Live
Tickets ATEEZ
zo 22 mrt
AFAS Live, Amsterdam
Doe Maar1

EXTRA SHOW IN PARADISO VOOR DOE MAAR Doe Maar staat volgend jaar al drie keer in een uitverkochte Paradiso. Daarom...

Beth Hart - AFAS Live news

IN THE PICTURE: BETH HART, WHITE LIES, WAYLON, GWAR... Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.