Greg Dulli in maart solo naar Paradiso, Trix en Muziekodroom

Afghan Whigs
Greg Dulli in maart solo naar Paradiso, Trix en Muziekodroom
Door johnnyd op 03 december 2019 - 11:34 Afghan Whigs-frontman Greg Dulli brengt in 2020 zijn allereerste soloalbum 'Random Desire' uit en gaat daar ook mee op tournee. Hij heeft in maart shows aangekondigd in Paradiso Noord, Muziekodroom (Hasselt) en Trix in Antwerpen. De voorverkoop voor alle optredens start komende vrijdag 6 december om 10.00 uur.

The Afghan Whigs vallen op in de alternative rock-nineties door uitgesproken soul- en r&b-invloeden. De band is een gewilde festivalact en staat onder meer op Pinkpop en Lowlands.

Later richt Dulli The Twilight Singers op en vormt hij samen met Mark Lanegan het duo The Gutter Twins. Sinds 2012 zijn The Afghan Whigs weer bij elkaar, daarvan verscheen in 2017 het voorlopig laatste album 'In Spades'.

Dit zijn de nu bevestigde data voor Greg Dulli-optredens in Nederland en België:
26 maart Paradiso Noord, Amsterdam (tickets)
27 maart Muziekodroom, Hasselt (tickets)
28 maart Trix, Antwerpen (tickets)









Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

ROLF SANCHEZ APRIL VOLGEND JAAR MET EIGEN SHOW NAAR...Rolf Sanchez zal op 10 april 2020 met zijn concert 'Una Noche' op het podium...

Carly Rae Jepsen

CARLY RAE JEPSEN IN 2020 NAAR PARADISO EN LA MADELEINE Carly Rae Jepsen komt in 2020 naar Nederland en België. Op 12 februari 2020...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.