Carly Rae Jepsen in 2020 naar Paradiso en La Madeleine

Carly Rae Jepsen
Carly Rae Jepsen in 2020 naar Paradiso en La Madeleine
Door larissapronk op 03 december 2019 - 10:37 Carly Rae Jepsen komt in 2020 naar Nederland en België. Op 12 februari 2020 zal ze te zien zijn in Paradiso in Amsterdam en op 13 februari in La Madeleine in Brussel.

Carly Rae Jepsen is een Canadese singer-songwriter. In 2007 behaalde ze de derde plaats tijdens het vijfde seizoen van Canadian Idol. In 2012 brak ze pas wereldwijd door met haar single 'Call Me Maybe'. Dit kwam mede dankzij Justin Bieber die de single promootte en haar meenam op tour. 'Call Me Maybe' behaalde in veel landen de eerste plaats van de hitlijsten. In 2012 scoorde ze met de single 'Good Time', een duet met Owl City, opnieuw een hit. Haar meest recente album 'Dedicated' kwam uit op 17 mei 2019. Het nummer 'Party For One' dat op het nieuwe album staat, is al meer dan 33 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Reguliere tickets voor beide concerten kosten rond de €30,- en gaan aankomende vrijdag 6 december om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor Carly Rae Jepsen haar show op 12 februari koop je hier. Tickets voor Carly Rae Jepsen haar show op 13 februari koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Carly Rae Jepsen in Paradiso begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Carly Rae Jepsen in Brussel begint.


greg dulli

GREG DULLI IN MAART SOLO NAAR PARADISO, TRIX EN...Afghan Whigs-frontman Greg Dulli brengt in 2020 zijn allereerste soloalbum...

Elton John

ELTON JOHN VOOR EEN TWEEDE AFSCHEIDSSHOW NAAR... Elton John zit middenin zijn Farewell Yellow Brick Road-afscheidstournee en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.