concert: Greg Dulli in Tolhuistuin op DONDERDAG 26 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Greg Dulli in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
26 MRT
GREG DULLI Club, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Greg Dulli
Voorprogramma Joseph Arthur

EXTRA INFORMATIE

Als frontman van The Afghan Whigs is Greg Dulli al vaste gast in Paradiso en ook met The Twilight Singers en Mark Lanegan bracht de Amerikaan een bezoek. Na een carrière van meer dan dertig jaar met voornamelijk de eerste twee bands, is de tijd rijp dat Dulli zichzelf in de schijnwerpers zet met zijn solo-debuut. Op 'Random Desire' vindt hij muzikale inspiratie dankzij one-man-bands als Prince en Todd Rundgren. Alles wat te horen is komt van zijn hand; de teksten, maar ook alle piano-, drum- en basstukken. Een proces dat hij dankzij zijn bands voor het laatst doorliep in zijn tienerjaren. Dulli maakt naar eigen zeggen nooit een album twee keer, en zorgt daardoor altijd voor onverwachte en spannende keuzes in zijn muziek, zo ook op deze plaat.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden