Rolf Sanchez april volgend jaar met eigen show naar Afas Live

Rolf Sanchez
Rolf Sanchez april volgend jaar met eigen show naar Afas Live
Door myrthehuisman op 04 december 2019 - 10:19 Rolf Sanchez zal op 10 april 2020 met zijn concert 'Una Noche' op het podium van Afas Live te zien zijn. 'Una Noche' belooft een spectaculaire show te worden met veel entertainment, dansers, special guests en natuurlijk de beste latin muziek.

Rolf Sanchez is een van de grootste artiesten in Nederland op het gebied van latin. In de VS behaalde hij drie nummer een hits in de US Radio Billboard. Dit jaar deed de zanger mee aan het bekende televisieprogramma Beste Zangers. Tijdens zijn deelname aan dit programma zong hij samen met deelneemster Emma Heesters het nummer 'Pa Olividarte'. Binnen drie weken stond dit nummer in de top vijf van de hitlijsten in Nederland. Het is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer in de Nederlandse top 40.

De kaartverkoop voor dit concert start op 6 december 10:00. Over de ticketprijzen is nog niks bekend. Koop hier je kaartje voor het concert van Rolf Sanchez in Afas Live.

Wil je er zeker van zijn dat je de voorverkoop voor deze show niet mist? Stel dan een reminder in! Als je een reminder instelt sturen we jou een email wanneer de voorverkoop van start gaat. Stel hier een reminder in voor de voorverkoop van het concert van Rolf Sanchez in Afas Live.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Blackwave.

BLACKWAVE. MET 'ARE WE STILL DREAMING?' TOUR DOOR... Blackwave. komt in 2020 met hun 'Are We Still Dreaming?' tour door...

greg dulli

GREG DULLI IN MAART SOLO NAAR PARADISO, TRIX EN... Afghan Whigs-frontman Greg Dulli brengt in 2020 zijn allereerste soloalbum...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.