concert: Greg Dulli in Muziekodroom op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Greg Dulli in Muziekodroom) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
GREG DULLI 20:00 uur Muziekodroom, Hasselt
2020
Hoofdprogramma Greg Dulli

EXTRA INFORMATIE

‘Random Desire’ is het eerste solo-album van Greg Dulli. Grunge-icon, nineties-idool én frontman van het machtige The Afghan Whigs. De band die onze grungy-jaren ’90 schreef met een door sex en soul doordrenkte versie van de teenage-angst-gitaren van die jaren. Denk aan ‘Milez is Ded’, ‘Gentlemen’, ‘What Jail Is Like’, of ’Honky’s Ladder’. In 2017 stond ie nog met een reünie van ‘the Whigs’ op Pukkelpop, zijn nieuw album is het verslag van wat er daarna gebeurde. Een terugkeer naar zijn roots en one-man band helden als Neil Young, Prince en Bob Dylan in een voodoo-outfit.

Gerelateerd nieuws