In the picture: Greta van Fleet, Hans Zimmer, Banks, De Dijk, A-Ha, Nielson, Lamb, Fontaines D.C. en

Greta van Fleet - AFAS Live news_groot
In the picture: Greta van Fleet, Hans Zimmer, Banks, De Dijk, A-Ha, Nielson, Lamb,...
Door Cartman91 op 13 november 2019 - 13:06 Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog concerten te bezoeken. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder meer Greta van Fleet, Hans Zimmer, Banks, De Dijk, A-Ha, Nielson, Lamb, Fontaines D.C. en meer.


Greta van Fleet (AFAS Live)

Greta van Fleet (foto: Anne-Marie Kok)


Led Zeppelin 2.0 zo wordt Greta van Fleet ook wel genoemd, op 12 november stond de Amerikaanse band in AFAS Live. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Greta van Fleet.


Hans Zimmer (Ziggo Dome)

The World Of Hans Zimmer (foto: Irwan Notosoetarso)


Een beetje een gek gezicht was het op 11 november in de Ziggo Dome; een optreden van Hans Zimmer zonder Hans Zimmer. Onder de naam 'The World Of Hans Zimmer' speelde een orkest en een koor de muziek gecomponeerd door Hans Zimmer. Voor het volledige verslag van The World Of Hans Zimmer neem je hier een kijkje.


Banks (Paradiso)

Banks (foto: Larissa Pronk)


De Amerikaanse singer-songwriter Banks stond op 8 november in een uitverkochte grote zaal van Paradiso. Glowie mocht de zaal opwarmen voorafgaand aan de show van Banks. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


De Dijk (Maassilo)

De Dijk (foto: Anja de Bruijn)


De Dijk gaat inmiddels al heel wat jaren mee, de Amsterdamse band werd in 1981 opgericht en vernoemd naar de Zeedijk. Op 9 november stond De Dijk in een uitverkochte Maassilo, met bekende klassiekers maar ook met nieuw werk. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van De Dijk in de Maassilo te Rotterdam.


A-Ha (AFAS Live)

A-Ha (foto: Ans van Heck)


Het Noorse trio van A-Ha is helemaal terug van weggeest. Uiteraard is de band voornamelijk bekend van de klassieker 'Take on me', op 8 november waren ze te bewonderen in AFAS Live. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in AFAS Live. Voor wie het gemist heeft: 18 november 2020 komt het trio terug naar AFAS Live!


Lamb (Patronaat)

Lamb (foto: Andrea Roell)


Triphop duo Lamb, uit Manchester, stond op 9 november met hun nieuwe plaat 'The Secret Of Letting Go' in de Haarlemse Patronaat. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in Patronaat.


Nielson (Doornroosje)

Nielson (foto: Eva Ruiten)


De Dordtse zanger Nielson was op 7 november in een uitverkocht Doornroosje te bewonderen. Nielson is bekend van hits als Beauty & de Brains, Sexy als ik dans en Hoe (samen met Miss Montreal). Voor wie niet bij het concert was is hier een fotoverslag te bewonderen.


Fontaines D.C. (Paradiso)

Fontaines D.C. (foto: Susana Martins)


Post-punk uit Ierland, dat is wat Fontaines D.C. brengt. Op 6 november stond de band in Paradiso. Een fotoverslag vind je hier.


Wallis Bird (Paradiso)

Wallis Bird (foto: Rinse Fokkema)


Eveneens uit Ierland is folk-zangeres Wallis Bird. Wegens een ongeluk verloor Bird vijf vingers aan haar linkerhand (ze is linkshandig), waarvan vier er weer aangezet konden worden. Hierdoor leerde ze een rechtshandige gitaar ondersteboven te spelen. Dit is terug te horen in haar gitaarspel. op 9 november gaf ze een optreden in Paradiso. Zie het volledige fotoverslag van Wallis Bird in Paradiso.


Afgelopen week waren we verder nog bij het concert van Kulture Klub XL: Time Bandits in Hedon.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg

FOREIGNER IN JUNI NAAR TIVOLIVREDENBURGDe Amerikaanse rockband Foreigner zal op 10 juni spelen in TivoliVredenburg....

Golden Earring Barry Hay1

TWEE KEER PARADISO VOOR BARRY HAY & JB MEIJERS Gisteravond werd bekend dat Barry Hay en JB Meijers op 8 april samen een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.